Phiren Amenca

Láss világot, tanulj, legyél EVS önkéntes!

Legyél EVS önkéntes a Phiren Amenca hálózatában és tölts el legalább 10 hónapot Portugáliában, Franciaországban, vagy éppen Indiában!

valence3

Ha nem vettek fel az egyetemre, még nem tudod, mihez szeretnél kezdeni az életben, épp két állás között vagy és szükséged van egy kis feltöltődésre és insporációra, merits insporációt mások segítésével, miközben magad is csak nyerhetsz: új barátokat, új nyelvet, egy új kultura megtapasztalását, és nem utolsó sorban praktikus készségeket, melyeket a munkádban is hasznosíthatsz majd!stras2

A Phiren Amenca elsősorban a roma és nem roma fiatalok közötti párbeszéd kialakításában aktív, ezért roma, vagy romákkal dolgozó fiatalok jelentkezését várjuk elsősorban, de ezek nem kőbe vésett követelmények.

Minden projekt legalább 10 hónapos, 18 és 30 év közötti fiatalok jelentkezhetnek rá. Nem szükséges semmilyen előképzettség, hiszen a fogadó szervezet rád szabja majd az elvégzendő feladatokat.

Ugyan nem árt, ha makogsz pár szót angolul, vagy az adott ország nyelvén, nem kell profinak lenned, hiszen a program nyelvoktatást is tartalmaz.

indiakult2

A balesetek miatt sem kell aggódnod, az Erasmus+ fedezi a biztosításod!

A szállást, étkezést, az oda- és visszaút költségeit mind mind fedezik és még    zsebpénzt is kapsz, miközben hasznos tevékenységet végzel a helyi közösséggel, legyenek    ők gyerekek, idősek, hátrányos helyzetűek, romák, menekültek, vagy bevándorlók.

A program során helyi képzéseken is részt veszel majd, illetve minimum két nemzetközi    szemináriumon, amit a Phiren Amenca szervez.

Lesz egy személyes mentorod, aki segít átevickélnek a mindennapok kihívásain az először      ismeretlen közegben, és mi is folyamatosan elérhetőek leszünk, ha bármilyen segytségre        van szükséged.

Töltsd ki a kvízt, és tudd meg, melyik EVS kihívás a neked való: Kitöltöm oeiras2

Az alábbi lehetőségeket kínáljuk, kattints a részletekért:

Strasbourg, Franciaország

Valence, Franciaország

Oeiras, Portugália

Bangalor, India

Kérdéseiddel fordulj Daróczi Annához az [email protected] címen!